TM

Mari Terjah Blog Saya

 
As at today, follower aku ada ler 145 org..
Purata UV sehari 100 - 120... banyak jugak la kan~
Post up to date baru jer 105..
Kenapa aku nak soh korang terjah blog aku??
Nak merancakkan traffic ler.. kalo korang terjah bloh aku, follow & komen, aku pon akan terjah, follow & komen balik blog korang.. hehe.. Cik nuff pon masyukk!! Aku rasa lagi satu kali kempen ads, nuff aku dah boleh w/draw.. best kan? duduk ngadap sambil berblogging dpt duit lagi.. ish ish ish~
Selain tu dpt member2 baru.. then support each other!
Ni memba blogger si IR ni mmg rajin buat memacam segmen.. Nak join? Click here :)
SHARE

Adi

Hi... "experience is the worst teacher; it gives the test before presenting the lesson ... .".

  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
    Blogger Comment
    Facebook Comment

4 comments:

  1. dtg tgk daddy dian. hepi new year daddy dian.

    ReplyDelete
  2. bila cik nuff kita bleh wdraw erk?haha
    yg [asti blogging ni satu kepuasan. lagi best bila ade org komen entry kita. terasa dhargai. berbalas kunjungan. salam ziarah;)

    ReplyDelete