TM

Penangan Papadom

Layan movie Papadom kat astro prima.. Mmg lawak tapi touching part2 ending.. Dem! Aku dah berapa kali tgk citer ni.. Dvd pirate dia pon aku ada simpan lagi, tapi dah lama gak la tak tgk..
Tayah la aku nak review lagi pasal movie ni.. korang pon semua dah tgk kan...
Tak dapat bayangkan kalo aku yg jadi Saadom tu.. Nak jaga anak dara sampai menyamar jadi tukang kebun, padahal anak dara tu dah besar panjang... ermmm... kadang2 sebagai daddy ni nak cuba buat yg terbaik utk anak2 sampai membuat perkara2 yg tak terpikir dek akal... harap2 aku tak la sampai tahap tu coz we, as a parents have to trust our kids.. That doesn't mean that I give them total freedom. I take age, responsibility level and maturity into mind when I make a decision. I think kids feel that their parents do not trust them, but are unaware of the reasoning behind an answer they do not want in regard to what they are and are not allowed to do..
Ishk.. Dian baru dua tahun la beb.. ni semua penangan Papadom lah ni... argghhh..
-end-

SHARE

Adi

Hi... "experience is the worst teacher; it gives the test before presenting the lesson ... .".

  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
    Blogger Comment
    Facebook Comment

7 comments:

  1. hehe.. tang perot aku la tu.. siot nko!

    ReplyDelete
  2. jadik ayah sadom yang protective pada zaman skunk ni, bro.biar dian marah2 takpa.asal dia put in a real care.

    love of a father, eternal:)

    ReplyDelete
  3. Faizal :yeap.. protective!
    Ila : okay :)

    ReplyDelete
  4. klu kat india,org pggil papadom ni.."papad"

    ReplyDelete
  5. hihi suka jugak cite tu..
    daddydian xperlu smpai jd tukang kebunn..pengawasan dr jauhh lebih better :P

    Meh singgah: 3 Hati 2 Dunia 1 Cinta!!!!

    ReplyDelete