TM

Hari terakhirku bersama hanjin....

Finally... hari ni hari terakhir aku berkhidmat dgn Hanjin.. Kemas2 segala barang n sampah kt cube, pastu kacau2 org... Lepas ni aku dah tak kacau2 korang guys... dun worry.. hehe..
Mengarang sikit farewell letter & utk kali terakhirnya aku menggunakan email syarikat.. kongsi sikit isi kandungannya ..                                                                                                                related entry
tapi.. yg buat aku touching, ni ada satu video yg dibuat oleh my best buddy in hanjin, Dr Bard ( berangan nak jadi Dr Dre dia ni..) . Tengok video ni mmg terkenang2 balik saat2 gila yg kitorang buat bersama2 geng beruang!! haha
Tks bro.. nko mmg ada tokoh jadi penebit filem.. hehe~
video
SHARE

Adi

Hi... "experience is the worst teacher; it gives the test before presenting the lesson ... .".

  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Post a Comment