TM

50 Bloggers Diperlukan II

Hi guys!

Dah follow blog 100penulis ? kalo blom boleh la usha blog dia and follow!

Kali ni 100penulis kembali lagi segmen 50 Bloggers pt II.. Yg pt I aku dah miss..
Segmen ni utk mencari senarai baru , mcm yg lepas, 50 bloggers diperlukan utk menyetai blogroll 100penulis.

Apa tu blogroll ? Boleh Klik sini utk info selanjutnya..

Secara ringkasnya blogroll ni bukan mcm sardin roll or toilet roll ! hehe.. Kebaikannya ia boleh merancakkan lagi traffic anda!!
Klik sini utk join!!

Tag : Kidin
         Anisa
SHARE

Adi

Hi... "experience is the worst teacher; it gives the test before presenting the lesson ... .".

  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 comments:

  1. waahh saya di tag..time kasih yer awak.. nak terjah

    heee

    ReplyDelete
  2. :) rasa mcm carik downline plak.. haha..

    ReplyDelete
  3. Terima Kasih atas penyertaan anda ya. Link blog anda telah disenaraikan dalam blog 100penulis.com. Sama-samalah berbalas-balas trafik ok :)

    Mengenai banner yang anda letak di sidebar, harap ia dikekalkan di situ sebagai tanda barter dengan blogroll kami.

    Anda boleh lihat senarai blogroll tersebut di sini : Mesti Serbu

    Salam kenal-kenal and happy blogging!

    ReplyDelete